Bouw- en timmerwerken

Iedere opdracht is uniek. Iedere opdrachtgever is uniek. De
mogelijkheden die wij bieden zijn dan ook legio. Iedere opdracht wordt op maat bedacht en gemaakt. KN Bouw is een zeer ervaren, goede, betrouwbare en betaalbare bouwpartner. Wij leveren structureel vakkundig maatwerk. Zonder uitzondering. Wij vertalen al uw wensen in mogelijkheden. Met een compleet team van deskundigen realiseren wij uw extra woongenot of droomhuis in een handomdraai. Wij bestaan inmiddels alweer vele jaren. Succes gegarandeerd.


Met jaren van ervaring, een scherpe blik, vakmanschap en een ‘out of the box – mentaliteit’ realiseren wij opdrachten naar grote tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Kunststof kozijnen

Gaat uw voorkeur uit naar kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpui of gevelbekleding in plaats van hout. Dan bent u met uw project bouw plannen bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben naast hout een mooi en volledig arsenaal aan kunststof producten in ons assortiment. Bij ieder project kunnen wij u dus ook van kunststof kozijnen en andere gevelelementen voorzien. Het is wat u wenst. Ons kunststof is esthetisch prachtig en op z’n minst net zo verantwoord. Daarbij is ons kunststof natuurlijk onderhoudsarm. Voor u betekend dit meer tijd om van uw verbouwde of nieuwe woning te kunnen genieten.

Kunststof gevelelementen

Vrijblijvende offerte.

Voor een helder advies op maat vraagt u een offerte aan.